Éttermeink

Éttermeink

Éttermeink

Buja Disznó-(k)

Buja Disznó-(k)

Buja Disznó-(k)

A legendás piaci büfé már a Hello Budában is igazi törzshely, ahol A Rántotthús és egyéb disznóságok várnak a rántott malacfültől a békebeli lecsókolbászig. Aki épp nem malackodna, rántott kacsamájat vagy „Lallipop” rántott sajtot is kérhet, vasárnaponként pedig szuperdögös brunch menü vár friss osztrigával, deluxe bundáskenyerekkel és sokféle pezsgővel.

CAfat

CAfat

CAfat

Street food azoknak is, akik a gourmet konyát szeretik. Saját gyártású alapanyagok felhasználásával készülnek a pulled pork és bbq finomságok a tépett húsos bageltől a quesadilláig. Profi füstölés, belevaló ízek, igazi vagány utcakonyha kényelmes asztalok mellett - cafatokra szedve.

Street food azoknak is, akik a gourmet konyhát szeretik. Saját gyártású alapanyagok felhasználásával készülnek a pulled pork és bbq finomságok a tépett húsos bageltől a quesadilláig. Profi füstölés, belevaló ízek, igazi vagány utcakonyha kényelmes asztalok mellett - cafatokra szedve.

VAJ

VAJ

VAJ

Budapest egyik legnépszerűbb péksége beköltözött a Hello Buda udvarának két üzletébe! A VAJ Pékség és a VAJ Kávézó mindennap reggel 7 órától 20 óráig vár titeket. Kovászos kenyerek, szendvicsek, péksütemények, specialty kávé csúcsminőségben, és persze sütizni is bármikor érdemes beugrani hozzájuk.

TOM YUM

TOM YUM

TOM YUM

Fűszeres, forró és nagyon finom: ez a Tom Yum, amely megérkezett Buda tetejére is. A thai konyha kedvenc ízei és az étterem specialitásai lazább, gasztro-placcos kiszerelésben, de változatlan minőségben. Vasárnaponként extra brunch ételek!

SALVE

SALVE

SALVE

SALVE a tutti!

Nápolyi stílusú pizzáink hosszan kelesztett tésztából, rendkívül magas hőmérsékleten készülnek kb 60 másodperc alatt, így tűzforróan és szaftosan kerülnek a tányérodra vagy a dobozokba.

KAPCSOLAT

-Másolás Vágólapra

H-V 7:00-23:00

Kövess minket!
KAPCSOLAT

-Másolás Vágólapra

H-V 7:00-23:00

Kövess minket!

@HELLO BUDA 2024

Made by: GastroSol Digital

KAPCSOLAT

-Másolás Vágólapra

H-V 7:00-23:00

Kövess minket!